Thursday, 24 November 2011

buiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

biyyyyyy , im so sorry if bby banyak gilaa buat salah dekat biy . really really sorry sebab tuduh biy mcm mcm . act , bby bukan sengaja nk buat tu semua aw . bby tak nak hilang biy tahu tak . takut gilaa hilang biy . biy pun banyak makan hati dengan bby kan ? sometimes bby rase diri bby nih bodoh sangat sangat aw sbb buat biy mcmni . bby ni cakap pape pakai hembus jeh kan ? tak fikir perasaan biy kan . haih , such a stupid me . am i selfish ? yes i am right hunny ? hmm , sayang jeh nk kena jaga hati bby sbb sayang kate hati bby lembut mcm tisu tapi tapi bby tak jaga hati biy pun kan padahal biy laaaaaaaaaaagi banyak makan hati dngn bby ni . kenapa lhaa bby ni jahat sangat kan . tapi bby nk sayang tahu , for me , perasaan biy lagi penting daripada perasaan bby ni cuma bby ni selalu emotional and tak pernah nk faham perasaan biy kan . sayang , bby sayang gilaa dekat biy . sayang sangat and tak nak hilang biy and takkan pernah tinggalkan biy . remember that sweetheart . i'll try my best to be the best girlfriend for you sayang . seriously , i really really need you in my life . yes i do babyy .
follow follow follow :)

1 comment: