Thursday, 20 October 2011

i love you mohd izwandy ♥

sayang sayang sayang , i love you too :D kita nak jawab balik apa yang awak text tadi :) hee . saja nk update blog pasal awak before gerak terengganu malam ni sayang . sedih kan awak tak boleh pegi sbb esok ada paper . takpe lhaa sayang , nanti next week kita hang sesama kay ? btw , buat betul betul exam esok kay . kita selalu doakan awak biyy :) yangg , kita dah lebih one month kan kenal awak . haih , sumpah sayang awak biyy ^^ tak nak hilang awak boleh kan sayang ? hati kita dekat awak sorang je sekarang . sumpah tau :) tak tipu ni . takdanya kita nk bawa balik pakwe terengganu tu >< pakwe jb je dihati kay :D awak letuww sayang . dari haritu kita tunggu date kita bila . mcm mcm date kita fikir , haha . pening >< kita tak kisah lha date bila sayang , asalkan kita dengan awak . dah cukup buat kita happy tau :) i love the way you treat me sayang . mcm mcm org cakap pasal kita tapi awak tak kesah pasal semua tu and awak cuba nk ubah kita . tak pernah kot lelaki nk ubah kita sayang . sbb tu kita sayang awak sangat . awak ni baik gilaa , memahami tapi kekadang suka buat kita jealous tapi kita tahu awak takda niat pun sbnrnya kan sayang :) mcm awak cakap , awak dah elakkan diri nk dekat dngn perempuan tapi nk buat cana kan . takpe lhaa . yangg , promise never leave me kay ? mcm awak ckp smlm ' saya sayang awak banyak mcm bintang ' :D kita suka ayat tu . haha . i love you more than you do okay , hee . no matter what happened i will never leave you sayang :') hold my promise kay . muah :*
follow follow follow :)

No comments:

Post a Comment