Saturday, 29 October 2011

hmmmmm :'(

sayang , tadi kita IM okay je kan . happy jeh then saja je lha nk buka profile awak but suddenly , hmm that girl send dekat wall post dekat profile awak .  kay , tak kisah but when i read what did she wrote it make me feels sad and im crying :'( lepastu terus takde mood nk  IM dengan awak . lepastu awak IM banyak kali , wall semua tapi kita tak reply pun kan . eh , sedih gilaa biy . tak kisah lhaa kalau dia just nk ckp die rindu awak tapi ni nk berbaby baby segala . hm , sape tak sakit hati sayang . im sorry . kita tak patut emo pun kan . kita sape je dngn awak :'( belum declare pape pun kan so tu semua hak awak lhaa . padahal awak tak layan dia pun kan syg . semua salah kita :'( tapi kita tgok awak melayankan juga dia , nk comment comment gmbr dia segala . sumpah kita ckp kita menyampah wak . honest kay . i hope u didn't mind anything :( hmm , serious takut gilaa hilang awak sebab tu kita nk marah awak . please stop blaming yourself my dear :'( i love you !
follow follow follow :)

No comments:

Post a Comment